Èrdektelen

home, hobby, hiking, kitchen, work,
home, hobby, hiking, kitchen, work,

MOCKBA TÉR ÁTÉPÍTÉS XVII.-XVIII.

2015 02.06.

Kedves Barátaim és az az Egy Darab Lelkes Olvasó Aki Ezt Elolvasod!

Pénteken nem sok minden történt azon túl, hogy a törmeléket a dolgozók újabb gúlákba csoportosították. Más beszámolókban rohamtempójú munkáról értesülhettek, ez azonban egyáltalán nincs így. A pénteki csúcsteljesítmény az volt, hogy a kép legjobb szélén látható elkerített munkaterületre behajtott Vállalkozó Jenyő, szürke színű terepjárójával, hogy szemrevételezzen egy sitt hegyet.

Advertisement
Illustration for article titled MOCKBA TÉR ÁTÉPÍTÉS XVII.-XVIII.

2015 02.09.

Kedves Olvasóm!

Ma reggelre a szó szoros értelmében lehullott a lepel a Moszkva tér átépítéséről. A fényképen jól megfigyelhető, hogy a fekete műanyag fólia a hétvégén lekerült a kerítésről. Az, hogy ez Simicska Lajos pénteki "Orbán Viktor egy geci" kijelentésének a cáfolata lenne (értsd a kivitelezőnek leszóltak, hogy innen minden transzparensnek kell lennie) vagy csak a hétvégi erős szél eredménye, egyenlőre nem tudjuk.

Advertisement

Az, hogy a hétvégén akár 5 percet is dolgozhattak a téren mi sem bizonyítja jobban, hogy a kép előterében az egyik sitthalmot már sikerült eltüntetni. A téren egyébként 10 dolgozónál többet nem látni, azokat is csak nagy jóindulattal.

Illustration for article titled MOCKBA TÉR ÁTÉPÍTÉS XVII.-XVIII.

Share This Story

Get our newsletter